Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på Scatec Solar (SSO) og som ble blant vinneraksjene på Oslo Børs nå sist fredag etter nyheten om at Equinor (EQNR) hadde kjøpt en betydelig aksjepost i selskapet for 754 millioner kroner, og med det økt sin eierandel i Scatec Solar (SSO) til nå 15,2 prosent. Scatec Solar (SSO) aksjen steg fredag med hele 8,42 prosent til NOK 119.80. Scatec Solar er for øvrig en av aksjene i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge. Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge er nå opp solide 27,89 prosent siden start 20/08-2018, mens referanseindeks Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) i samme periode er opp langt mer beskjedne 3,55 prosent. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Pass på å benytte deg av supertilbudet nå frem til 31. januar 2020 og med hele 25% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap, og til NÅ en pris av kun NOK 4.491,-!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: