Nok en innertier av et aksjetips fra Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av børsvinnerne på Oslo Børs nå de seneste ukene, Photocure (PHO). Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer kan senere i dag lese en rekke nye analyser av mange spennende og interessante selskaper og aksjer på Oslo Børs. For ti dager siden, den 19/11-2019, så kunne Aksjeanalyser.com sine medlemmer lese blant annet følgende i en oppdatert analyse av Photocure (PHO): «Aksjen har det seneste året konsolidert innenfor en stor triangel konsolideringsformasjon (jf. ukediagram), og hvor et eventuelt etablert brudd opp i fra denne, og over NOK 60.00-nivået vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen. Nå har aksjen den seneste tiden begynt å bryte opp i fra denne store triangel formasjonen, og ved et eventuelt etablert brudd over NOK 60.00-nivået så utløses det et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen. Basert på det samlede positive tekniske bildet for Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en spennende og interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være, og ved et eventuelt etablert brudd over NOK 60.00-nivået, opp mot NOK 80.00 – 100.00.» Den gang 19/11-2019 så var aksjekursen til Photocure rundt NOK 59.00, mens den i dag er rundt NOK 81.00, altså en oppgang på hele 37 prosent på bare ti dager. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Pass på å benytte deg av supertilbudet nå frem til 31. desember, og med hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap, og til NÅ en pris av kun NOK 3.952,-!

NB! Pass på å benytte deg av supertilbudet nå frem til 31. desember 2019, og få hele 34% Rabatt på 12 måneder VIP medlemskap, og til NÅ en pris av KUN kr 3.952,-!

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

For ti dager siden, den 19/11-2019, så kunne Aksjeanalyser.com sine medlemmer blant annet lese følgende i en oppdatert teknisk analyse av Photocure (PHO):

«Aksjen har det seneste året konsolidert innenfor en stor symmetrisk triangel formasjon (jf. ukediagram), og hvor et eventuelt etablert brudd opp i fra denne, og over NOK 60.00-nivået vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen. Nå har aksjen den seneste tiden begynt å bryte opp i fra denne store triangel konsolideringsformasjonen, og ved et eventuelt etablert brudd over NOK 60.00-nivået så utløses det et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en spennende og interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være, og ved et eventuelt etablert brudd over NOK 60.00-nivået, opp mot NOK 80.00 – 100.00.»

Den gang 19/11-2019 så var aksjekursen til Photocure rundt NOK 59.00, mens den i dag er rundt NOK 81.00, altså en oppgang på hele 37 prosent på bare ti dager.

Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på Photocure-aksjen, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover.

Photocure ASA (ticker på Oslo Børs: PHO)

Photocure er et norsk farmasøytisk selskap som utvikler og kommersialiserer legemidler til bedre diagnose og behandling av pasienter med blærekreft. Anvendelse av vår unike teknologi, som får kreftceller til å lyse rødt, har ført til bedre behandling av blærekreftpasienter over hele verden.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Aktuell nyhet i dag rundt Photocure (PHO):

29.11.2019, 08:45·Oslo Børs

PHO: Photocure to present at Nordic-American Life Science Conference in New York

Oslo, Norway, November 29, 2019 – Photocure ASA (OSE: PHO) will be presenting at the Nordic-American Life Science Conference in New York on December 5. The presentation is scheduled at 8:30am EDT and will be held by Dan Schneider, President and CEO of Photocure ASA. The presentation will be posted on http://www.photocure.com when held on December 5. Company contact: Erik Dahl Chief Financial Officer Tel: +47 450 55 000 Email: ed@photocure.com About Photocure ASA Photocure, The Bladder Cancer Company, delivers transformative solutions to improve the lives of bladder cancer patients. Our unique technology, which makes cancer cells glow bright pink, has led to better health outcomes for patients worldwide. Photocure is headquartered in Oslo, Norway, and listed on the Oslo Stock Exchange (OSE: PHO). For more information, please visit us at http://www.photocure.com, http://www.hexvix.com or http://www.cysview.com

Kilde: http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=490522

Teknisk Analyse av Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO)

Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO) har i mange år beveget seg innenfor en stor rektangel konsolideringsformasjon, og mellom et teknisk støttenivå rundt NOK 22.00 og et motstandsnivå rundt NOK 50.00 (jf. ukediagram).

Aksjen har nå det seneste året konsolidert innenfor en stor triangel konsolideringsformasjon (jf. ukediagram), og hvor det nylige etablerte brudd opp i fra denne, og over NOK 60.00-nivået, utløste et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Photocure-aksjen har så steget med godt over 30 prosent bare i løpet av de seneste ti dagene nå, og til i dag en kurs rundt NOK 80.00 (jf. dag og ukediagram).

Ulike momentum-indikatorer begynner naturlig nok å vise en overkjøpt situasjon for aksjen på helt kort sikt, men det er viktig å huske på at når underliggende objekt (som her: Photocure) viser en svært sterk utvikling, så kan slike momentum-indikatorer iblant vise en overkjøpt situasjon over noe tid, mens underliggende objekt gjerne kan stige kraftig videre.

Aksjen er altså overkjøpt på kort sikt nå, og i henhold til ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics, og som indikerer at en konsolidering, og eventuelt en kortsiktig korreksjon ned for aksjen, kan komme nå i det korte bildet.

Det er nå lite teknisk motstand for aksjen videre oppover, og før rundt NOK 100.00-nivået, og skulle aksjen også bryte over NOK 100.00-nivået så vil videre oppgang helt opp mot NOK 150.00-nivået signaliseres for aksjen.

Aksjen over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette er med og bekrefter at både den kortsiktige og mellomlangsiktige trenden for aksjen er positiv.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen, og som den har vært siden februar 2019 da aksjen var rundt NOK 50.00 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO) så vurderer Aksjeanalyser.com fortsatt aksjen som en spennende og interessant kjøpskandidat, og ser nå et potensiale for aksjen opp mot NOK 100.00 – 150.00.

Det skal til slutt nevnes at aksjen er svært volatil, og det innebærer da naturligvis også svært høy risiko ved å investere i aksjen.

NB! Pass på å benytte deg av supertilbudet nå frem til 31. desember 2019, og få hele 34% Rabatt på 12 måneder VIP medlemskap, og til NÅ en pris av KUN kr 3.952,-!

Teknisk Analyse av Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO):

Husk ellers å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…