NB! Pass på å benytte deg av supertilbudet nå frem til 30. november 2019, og få hele 34% Rabatt på 12 måneder VIP medlemskap, og til NÅ en pris av KUN kr 3.952,-!

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com leverer hver uke svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 70 mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

Aksjeanalyser.com har nå i dag, fredag 25/10-2019, og for sine VIP medlemmer levert oppdaterte tekniske analyser av en lang rekke aksjer:

  • Aker Solutions (ticker på Oslo Børs: AKSO)
  • Bonheur (ticker på Oslo Børs: BON)
  • Borregaard (ticker på Oslo Børs: BRG)
  • BW LPG (ticker på Oslo Børs: BWLPG)
  • Frontline (ticker på Oslo Børs: FRO)
  • Funcom (ticker på Oslo Børs: FUNCOM)
  • Gaming Innovation Group (ticker på Oslo Børs: GIG)
  • Kitron (ticker på Oslo Børs: KIT)
  • Kongsberg Automotive (ticker på Oslo Børs: KOA)
  • Kongsberg Gruppen (ticker på Oslo Børs: KOG)
  • Nordic Nanovector (ticker på Oslo Børs: NANO)
  • Nordic Semiconductor (ticker på Oslo Børs: NOD)
  • Odfjell Drilling (ticker på Oslo Børs: ODL)
  • Panoro Energy (ticker på Oslo Børs: PEN)
  • Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO)
  • Polarcus (ticker på Oslo Børs: PLCS)
  • Scatec Solar (ticker på Oslo Børs: SSO)
  • Seadrill (ticker på Oslo Børs: SDRL)
  • Solstad Offshore (ticker på Oslo Børs: SOFF)
  • Veidekke (ticker på Oslo Børs: VEI)
  • XXL ASA (ticker på Oslo Børs: XXL)

Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer kan her logge inn for å lese alle disse oppdaterte tekniske analysene av en lang rekke aksjer her i dag.

Aksjeanalyser.com leverer følgende svært omfattende uavhengige analysetjenester for alle sine VIP medlemmer:

Du kan se mange GRATIS eksempler på analyser her og av både aksjer, indekser og råvarer…

Norge

Aksjeanalyser.com leverer hver uke (mandager + tirsdag) svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 70 mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

Hver uke på mandager og tirsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av hele 70 av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs. Dette er da analyser av alle de 25 selskapene og aksjene som inngår i OBX indeksen + 45 øvrige av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

På mandager leveres det oppdaterte tekniske analyser av alle de 25 aksjene som inngår i OBX-indeksen og på tirsdager av de øvrige 45 av de mest omsattte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

I tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analysene på hver av alle disse 70 mest omsatte aksjene på Oslo Børs så er det også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på, og slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Norden

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på onsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 40 selskapene og aksjene som inngår i den nordiske børsindeksen OMXN40, og som er 40 av de største selskapene og mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene.

Hver uke på onsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle de 40 største og mest omsatte selskapene og aksjene i hele Norden (dette er da av alle de 40 selskapene og aksjene som inngår i OMXN40 indeksen).

Her er det som for Norge og norske aksjer, også her i tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analyser av alle disse 40 aksjene, også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på, og slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Indekser, Valuta og Råvarer

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på torsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de mest aktuelle og populære Børsindekser (i Norge, Norden og internasjonalt), Valuta og Råvarer.

Hver uker på torsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle viktige indekser i såvel Norge som internasjonalt (f.eks. OBX, OSEBX, OMXS30, OMXC20, OMXH25, OMXN40, S&P500, Nasdaq Composite, FTSE100 i London, CAC40 i Frankrike, DAX30 i Tyskland, Nikkei225 i Japan og HSI Hang Seng index i Hong Kong m.fl.).

Hver uke på torsdager leveres det også oppdaterte nye tekniske anlayser av alle viktige og populære Valuta og Råvarer, og som mange investorer følger med på og handler i, og slik som: USD/NOK, EUR/NOK, GBP/NOK, SEK/NOK, USD/EUR mv., og på råvarer som Olje (Brent Spot og WTI Spot), Aluminium, Copper, Gull, Sølv, Palladium og Platina.

USA

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på fredager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 50 største og mest omsatte selskapene på USA-børsene NYSE og Nasdaq.

Hver uke på fredager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle de 50 mest omsatte selskapene og aksjene på USA-børsene (NYSE og Nasdaq).

Her er det som for Norge og norske aksjer og Norden og nordiske aksjer, også her i tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analyser av alle disse 50 aksjene blant de mest omsatte aksjene på USA-børsene NYSE og Nasdaq, også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på. Slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Så alt dette av svært omfattende uavhengige analysetjenester har Aksjeanalyser.com gleden av å kunne tilby investorer, og NÅ kan du frem til 30. november 2019 få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap og til en pris av nå kun NOK 3.952,- (du sparer nå da hele NOK 2.036,-!).

PS! Dere som allerede er medlemmer av Aksjeanalyser.com i dag, ja dere får selvfølgelig hvis dere benytter dere av dette supertilbudet nå frem til 30/11-2019, da lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap for denne prisen av NOK 3.952,- for 12 mnd VIP medlemskap. Ja dere får selvfølgelig da lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap etter utløpet av nåværende VIP medlemskap dere har.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill (eller fornye) her ditt 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og få frem til 30/11-2019 hele 34% rabatt, og så du da for 12 måneder VIP medlemskap nå kun betaler en pris av NOK 3.952,-!