Informasjon til VIP medlemmer: Dere vil i morgen motta mail om nye passord. Dere som har medlemskap som nå nylig har utløpt eller utløper snart, pass på å benytte dere av supertilbud nå med hele 50% rabatt og få VIP medlemskap i 12 måneder for NÅ kun kr 2.994,-! Dere som har litt igjen av inneværende medlemskap får selvfølgelig da lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap etter utløpet av gjeldende medlemskap.

Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Det vil nå i morgen bli sendt ut nye passord til dere, og  for dere som fortsatt ønsker å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com så minnes det om supertilbud nå med hele 50% rabatt, og hvor du får 12 måneder VIP medlemskap for nå KUN kr 2.994,-!

Fornye eller bestill ditt 12 måneder VIP medlemskap med 50% rabatt her i dag hos Aksjeanalyser.com…

Da får du tilgang til ALT av svært omfattende uavhengige tekniske analysetjenester hos Aksjeanalyser.com.

Les mer om Aksjeanalyser.com sine omfattende analysetjenester nedenfor her.

Ellers så fortsetter flere av favorittaksjene til Aksjeanalyser.com å vise en veldig sterk utvikling, og flere av aksjene som er i modellporteføljen Norge hos Aksjeanalyser.com stiger kraftig videre i dag, slik som Avance Gas Holding (+4,15%), Frontline (+5,08%) og Golden Ocean Group (+4,73%).

Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) er samtidig opp moderate 0,13% i dag.

Senere i dag så kan VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com lese nye oppdaterte tekniske analyser av en rekke selskaper, og blant annet av:

 • Avance Gas Holding (ticker på Oslo Børs: AVANCE)
 • ABG Sundal Collier (ticker på Oslo Børs: ASC)
 • AF Gruppen (ticker på Oslo Børs: AFG)
 • Archer (ticker på Oslo Børs: ARCHER)
 • Atea ASA (ticker på Oslo Børs: ATEA)
 • Austevoll Seafood (ticker på Oslo Børs: AUSS)
 • Awilco Drilling (ticker på Oslo Børs: AWDR)
 • Bouvet ASA (ticker på Oslo Børs: BOUVET)
 • DOF ASA (ticker på Oslo Børs: DOF)
 • Electromagnetic Geoservices (ticker på Oslo Børs: EMGS)
 • Grieg Seafood (ticker på Oslo Børs: GSF)
 • Idex ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX)
 • Kværner ASA (ticker på Oslo Børs: KVAER)
 • Norway Royal Salmon (ticker på Oslo Børs: NRS)
 • Prosafe ASA (ticker på Oslo Børs: PRS)
 • Questerre Energy (ticker på Oslo Børs: QEC)
 • REC Silicon (ticker på Oslo Børs: REC)
 • SAS (ticker på Oslo Børs: SAS-NOK)
 • Sbanken ASA (ticker på Oslo Børs: SBANK)
 • SeaBird Exploration (ticker på Oslo Børs: SBX)
 • Sparebank 1 SR-BANK (ticker på Oslo Børs: SRBANK)

Aksjeanalyser.com feirer i disse dager 5-års Jubileum, og leverer nå enda mer omfattende analysetjenester, og som følger av oversikten nedenfor her:

Norge

Aksjeanalyser.com leverer hver uke (mandager + tirsdag) svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 70 mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

Hver uke på mandager og tirsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av hele 70 av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs. Dette er da analyser av alle de 25 selskapene og aksjene som inngår i OBX indeksen + 45 øvrige av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

På mandager leveres det oppdaterte tekniske analyser av alle de 25 aksjene som inngår i OBX-indeksen og på tirsdager av de øvrige 45 av de mest omsattte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

I tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analysene på hver av alle disse 70 mest omsatte aksjene på Oslo Børs så er det også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på, og slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Norden

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på onsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 40 selskapene og aksjene som inngår i den nordiske børsindeksen OMXN40, og som er 40 av de største selskapene og mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene.

Hver uke på onsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle de 40 største og mest omsatte selskapene og aksjene i hele Norden (dette er da av alle de 40 selskapene og aksjene som inngår i OMXN40 indeksen).

Her er det som for Norge og norske aksjer, også her i tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analyser av alle disse 40 aksjene, også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på, og slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Indekser, Valuta og Råvarer

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på torsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de mest aktuelle og populære Børsindekser (i Norge, Norden og internasjonalt), Valuta og Råvarer.

Hver uker på torsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle viktige indekser i såvel Norge som internasjonalt (f.eks. OBX, OSEBX, OMXS30, OMXC20, OMXH25, OMXN40, S&P500, Nasdaq Composite, FTSE100 i London, CAC40 i Frankrike, DAX30 i Tyskland, Nikkei225 i Japan og HSI Hang Seng index i Hong Kong m.fl.).

Hver uke på torsdager leveres det også oppdaterte nye tekniske anlayser av alle viktige og populære Valuta og Råvarer, og som mange investorer følger med på og handler i, og slik som: USD/NOK, EUR/NOK, GBP/NOK, SEK/NOK, USD/EUR mv., og på råvarer som Olje (Brent Spot og WTI Spot), Aluminium, Copper, Gull, Sølv, Palladium og Platina.

USA

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på fredager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 50 største og mest omsatte selskapene på USA-børsene NYSE og Nasdaq.

Hver uke på fredager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle de 50 mest omsatte selskapene og aksjene på USA-børsene (NYSE og Nasdaq).

Her er det som for Norge og norske aksjer og Norden og nordiske aksjer, også her i tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analyser av alle disse 50 aksjene blant de mest omsatte aksjene på USA-børsene NYSE og Nasdaq, også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på. Slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Så alt dette av svært omfattende uavhengige analysetjenester har Aksjeanalyser.com gleden av å kunne tilby investorer, og NÅ kan du frem til 31. oktober 2019 få hele 50% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap og til en pris av nå kun NOK 2.994,- (du sparer nå da hele NOK 2.994,-!).

PS! Dere som allerede er medlemmer av Aksjeanalyser.com i dag, ja dere får selvfølgelig hvis dere benytter dere av dette supertilbudet nå denne uken og frem til 31/10-2019, da lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap for denne prisen av NOK 2.994,- for 12 mnd VIP medlemskap. Ja dere får selvfølgelig da lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap etter utløpet av nåværende VIP medlemskap dere har.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill (eller fornye) her ditt 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og få frem til 31/10-2019 hele 50% rabatt, og så du da for 12 måneder VIP medlemskap kun betaler en pris av nå KUN kr 2.994,-!