(for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har truffet svært bra med mange av sine analyser av aksjer i USA, og her noen eksempler på aksjer som er i modellporteføljen for USA i dag og hvordan aksjene har utviklet seg siden de ble tatt inn i modellporteføljen: Visa (+22% siden 18/02-2019), Cadence Design Systems (+28% siden 18/02-2019), Microsoft (+25% siden 25/02-2019), Intuit (+16% siden 18/02-2019), Cintas Corp. (+24% siden 18/02-2019) og Applied Materials (+30% siden 25/02-2019). Aksjeanalyser.com har nå for sine VIP medlemmer sett nærmere på mange av de 50 største selskapene på de amerikanske børsene (NYSE og Nasdaq), og har blant annet sett nærmere på følgende aksjer: Adobe Inc, Alphabet Inc., Amazon.com, AT & T Inc., Cisco Systems, Coca Cola The Company, Costco Wholesale, Facebook Inc., Home Depot, JP Morgan Chase, McDonalds Corp, Medtronic Plc, Netflix Inc., NVIDIA Corp., Paypal, Starbucks, Tesla Motors og Walmart Inc. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Nå kan du i en begrenset periode (frem til 30/09-2019) få hele 50% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og til en pris av NÅ kun NOK 2.994,-!

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com leverer hver uke svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av blant annet alle de 50 mest omsatte selskapene og aksjene som inngår på de amerikanske børsene NYSE og Nasdaq.

I dag kan VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com blant annet lese oppdaterte tekniske analyser av en rekke av de største og mest omsatte selskapene og aksjene på de amerikanske børsene, og slik som blant annet:

 • Adobe Inc (ADBE)
 • Alphabet Inc. (GOOGL)
 • Amazon.com (AMZN)
 • AT & T Inc. (T)
 • Cisco Systems (CSCO)
 • Coca Cola The Company (KO)
 • Costco Wholesale (COST)
 • Facebook Inc. (FB)
 • Home Depot (HD)
 • JP Morgan Chase (JPM)
 • McDonalds Corp. (MCD)
 • Medtronic Plc (MDT)
 • Netflix Inc (NFLX)
 • NVIDIA Corp. (NVDA)
 • Paypal (PYPL)
 • Starbucks (SBUX)
 • Tesla Motors (TSLA)
 • Walmart Inc (WMT)

VIP medlemmer kan logge inn og lese denne ukens oppdaterte analyser her…

Aksjeanalyser.com leverer følgende svært omfattende uavhengige analysetjenester for alle sine VIP medlemmer:

Du kan se mange GRATIS eksempler på analyser her og av både aksjer, indekser og råvarer…

Norge

Aksjeanalyser.com leverer hver uke (mandager + tirsdag) svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 70 mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

Hver uke på mandager og tirsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av hele 70 av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs. Dette er da analyser av alle de 25 selskapene og aksjene som inngår i OBX indeksen + 45 øvrige av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

På mandager leveres det oppdaterte tekniske analyser av alle de 25 aksjene som inngår i OBX-indeksen og på tirsdager av de øvrige 45 av de mest omsattte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

I tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analysene på hver av alle disse 70 mest omsatte aksjene på Oslo Børs så er det også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på, og slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Norden

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på onsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 40 selskapene og aksjene som inngår i den nordiske børsindeksen OMXN40, og som er 40 av de største selskapene og mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene.

Hver uke på onsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle de 40 største og mest omsatte selskapene og aksjene i hele Norden (dette er da av alle de 40 selskapene og aksjene som inngår i OMXN40 indeksen).

Her er det som for Norge og norske aksjer, også her i tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analyser av alle disse 40 aksjene, også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på, og slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Indekser, Valuta og Råvarer

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på torsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de mest aktuelle og populære Børsindekser (i Norge, Norden og internasjonalt), Valuta og Råvarer.

Hver uker på torsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle viktige indekser i såvel Norge som internasjonalt (f.eks. OBX, OSEBX, OMXS30, OMXC20, OMXH25, OMXN40, S&P500, Nasdaq Composite, FTSE100 i London, CAC40 i Frankrike, DAX30 i Tyskland, Nikkei225 i Japan og HSI Hang Seng index i Hong Kong m.fl.).

Hver uke på torsdager leveres det også oppdaterte nye tekniske anlayser av alle viktige og populære Valuta og Råvarer, og som mange investorer følger med på og handler i, og slik som: USD/NOK, EUR/NOK, GBP/NOK, SEK/NOK, USD/EUR mv., og på råvarer som Olje (Brent Spot og WTI Spot), Aluminium, Copper, Gull, Sølv, Palladium og Platina.

USA

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på fredager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 50 største og mest omsatte selskapene på USA-børsene NYSE og Nasdaq.

Hver uke på fredager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle de 50 mest omsatte selskapene og aksjene på USA-børsene (NYSE og Nasdaq).

Her er det som for Norge og norske aksjer og Norden og nordiske aksjer, også her i tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analyser av alle disse 50 aksjene blant de mest omsatte aksjene på USA-børsene NYSE og Nasdaq, også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på. Slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Så alt dette av svært omfattende uavhengige analysetjenester har Aksjeanalyser.com gleden av å kunne tilby investorer, og NÅ kan du frem til 30. september 2019 få hele 50% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap og til en pris av nå kun NOK 2.994,- (du sparer nå da hele NOK 2.994,-!).

PS! Dere som allerede er medlemmer av Aksjeanalyser.com i dag, ja dere får selvfølgelig hvis dere benytter dere av dette supertilbudet nå denne uken og frem til 30/09-2019, da lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap for denne prisen av NOK 2.994,- for 12 mnd VIP medlemskap. Ja dere får selvfølgelig da lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap etter utløpet av nåværende VIP medlemskap dere har.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill (eller fornye) her ditt 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og få frem til 30/09-2019 hele 50% rabatt, og så du da for 12 måneder VIP medlemskap kun betaler en pris av nå KUN kr 2.994,-!