Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på Gaming Innovation Group (GIG). Gaming Innovation Group har siden mars 2018, og da aksjen var rundt NOK 50.00, vært i salgssignal i henhold til Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen. Gaming Innovation Group var i flere år en av favorittaksjene til Aksjeanalyser.com, og aksjen hele 14-doblet seg iløpet av en fireårsperiode fra 2014 og en bunn da rundt NOK 4.50, og til en topp rundt NOK 64.00 høsten 2018. Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på det tekniske bildet for GIG-aksjen, og hva dette nå indikerer om den videre utviklingen fremover. Aksjen har siden salgssignal falt i fra rundt NOK 50.00, og til i dag NOK 8.00. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Nå kan du i en begrenset periode få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og tilgang til alt av omfattende analysetjenester, og til en pris av NÅ kun NOK 3.952,- for 12 måneder VIP medlemskap (du sparer da hele NOK 2.036 i forhold til ordinær pris av NOK 5.988,-).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: