Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Som VIP medlem får du tilgang til ALT av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com.

Bestill ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com her i dag, og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester i 12 måneder for en rimelig pris av kun NOK 5.988,- (tilsvarende kun NOK 499,-/mnd).

Hver uke, og på mandager før kl 09.00, kan Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer se ukens seneste kjøps- og salgssignaler fra SignalListen for alle de rundt 265 mest omsatte aksjene ved Oslo Børs og de nordiske børsene samt for de nordiske børsindeksene.

Tilsvarende kan VIP medlemmer hver mandag før kl 09.00 se alle de seneste kjøps- og salgssignaler fra StockTrendSignals for de viktige amerikanske børsindeksene, og for alle aksjene som inngår i h.hv. Dow30-indeksen, S&P100-indeksen og Nasdaq100-indeksen.

Hver uke kan VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com slik på mandager før kl 09.00 se alle de seneste signaler på viktige nordiske og amerikanske børsindekser, samt på over 500 av de mest omsatte aksjene ved de nordiske og amerikanske børsene.

Med SignalListen og StockTrendSignals får man helt konkrete kjøps- og salgssignaler basert på tekniske og kvantitative signaler, og som hjelper deg som investor til å få med deg det meste av de større oppgangsperioder i aksjer og på børsene, og ikke minst å unngå mye av de større nedgangsperiodene for aksjer og på børsene.

Slik har du gode muligheter for å kunne oppnå en betydelig meravkastning over tid i forhold til en sitt- og hold strategi og hvor du får med deg alle oppgangsperioder men dessverre da også får med deg alle større nedgangsperioder i aksjer og på børsene.

Nedenfor her følger mange eksempler på signaler på aksjer og børsindekser fra SignalListen og StockTrendSignals.

Bestill ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com her i dag, og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester i 12 måneder for en rimelig pris av kun NOK 5.988,- (tilsvarende kun NOK 499,-/mnd).

Eksempler på kjøps- og salgssignaler fra SignalListen

Oslo Børs – OBX Total Return Index:DNB ASA (DNB):DNO ASA (DNO):Lerøy Seafood Group (LSG):Norsk Hydro (NHY):Norwegian Air Shuttle (NAS):Orkla ASA (ORK):Petroleum Geo Services (PGS):SalMar ASA (SALM):Schibsted Ser. A (SCHA):Storebrand ASA (STB):Telenor ASA (TEL):TGS-Nopec Geophysical (TGS):Tomra Systems (TOM):Yara International (YAR):Sverige – OMXS30:Danmark – OMXC20:Coloplast B (COLO B):Danske Bank (DANSKE):Ericsson B (ERIC B):Genmab (GMAB):Hennes & Mauritz Ser. B (HM B):Swedish Match AB (SWMA):Tele2 AB Ser. B (TEL2 B):Vestas Wind Systems (VWS):USA – S&P-500:USA – Nasdaq Composite:Apple (AAPL):Adobe Systems (ADBE):Applied Materials (AMAT):Microsoft (MSFT):Tesla Motors (TSLA):Charts hentet i fra analyseprogrammet Vikingen som du nå kan få kjøpt med hele 30% rabatt som medlem via Aksjeanalyser.com. Les mer her…

Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…