Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på dollaren mot norske kroner (USD/NOK), og som nå er på sitt høyeste nivå på nesten 20 år. Aksjeanalyser.com har studert nærmere det tekniske bildet for USD/NOK her i dag, og hva dette indikerer om den videre utviklingen fremover for dollaren mot norske kroner, og på kort og mellomlang sikt nå. Aksjeanalyser.com har i flere analyser det seneste året pekt på at dollaren kan komme til å stige kraftig fremover, og gjerne helt opp i mot 10.00 – 12.00 mot norske kroner. Nå i dag koster altså en dollar rundt 9.15 mot norske kroner, og dette er da det høyeste nivået helt siden sommeren 2001. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Nå kan du i en begrenset periode få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og tilgang til alt av omfattende analysetjenester, og til en pris av NÅ kun NOK 3.952,- for 12 måneder VIP medlemskap (du sparer da hele NOK 2.036 i forhold til ordinær pris av NOK 5.988,-).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: