Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra StockTrendSignals og med de seneste signaler slik som hver uke på alle aksjene som inngår i hhv. Dow30-indeksen, Nasdaq100-indeksen og S&P100-indeksen, og på de viktige amerikanske børsindeksene S&P500 og Nasdaq Composite. Her noen eksempler på kjøpssignaler fra StockTrendSignals og endring siden kjøpssignal: Abbot Laboratories (ABT): +99%, Cadence Design Systems Inc. (CDNS): +47%, DowDuPont Inc. (DWDP): +25%, McDonalds Corp (MCD): +32%, Mercadolibre (MELI): +69%, Microsoft (MSFT): +24%, O Reilly Automotive (ORLY): +46%, Procter & Gamble Co. (PG): +49%, Qualcomm Inc. (+34% ), Starbucks Corporation (SBUX): +68% og Synopsys Inc. (SNPS): +50%. Her eksempler på salgssignaler og endring siden salgssignal: Abbvie Inc (ABBV): -31%, Baidu (BIDU): -33%, Halliburton (HAL): -58%, Kraft Heinz (KHC): -55%, og Tesla Motors (TSLA): -24%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Nå kan du i en begrenset periode få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap, og til en pris av kun NOK 3.952,-/12 måneder (du sparer hele NOK 2.036,- i forhold til ordinær pris av NOK 5.988,-/år)!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: