Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på Fredriksen-aksjen, Golden Ocean Group (ticker på Oslo Børs: GOGL), og hva det tekniske bildet for aksjen indikerer om den videre utviklingen fremover på kort og mellomlang sikt. Det er utløst flere svært interessante tekniske signaler for Golden Ocean Group den seneste tiden, og aksjen kan ha et betydelig potensiale både på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Nå kan du i en begrenset periode få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og tilgang til alt av omfattende analysetjenester, og til en pris av NÅ kun NOK 3.952,- for 12 måneder VIP medlemskap (du sparer da hele NOK 2.036 i forhold til ordinær pris av NOK 5.988,-).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: