Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere igjen på en av vinneraksjene på Oslo Børs de seneste: Tomra Systems (ticker: TOM). Tomra-aksjen har i flere år vært en favorittaksjene til Aksjeanalyser.com på Oslo Børs, og Tomra er en av aksjene i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge, og hvor den har steget med solide 56 prosent siden den ble tatt inn i modellporteføljen den 20/08-2018. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) i samme periode, og siden 20/08-2019, ned 6,14 prosent. Aksjeanalyser.com har nå idag sett nærmere igjen på Tomra-aksjen, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: