Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra StockTrendSignals og med de seneste signaler slik som hver uke på alle aksjene som inngår i hhv. Dow30-indeksen, Nasdaq100-indeksen og S&P100-indeksen, og på de viktige amerikanske børsindeksene S&P500 og Nasdaq Composite. Her noen eksempler på kjøpssignaler fra StockTrendSignals og endring siden kjøpssignal: Abbot Laboratories (ABT): +78%, Cadence Design Systems Inc. (CDNS): +36%, DowDuPont Inc. (DWDP): +25%, Mercadolibre (MELI): +63% , O Reilly Automotive (ORLY): +41%, Procter & Gamble Co. (PG): +28%, Starbucks Corporation (SBUX): +33% og Synopsys Inc. (SNPS): +23%. Her eksempler på salgssignaler og endring siden salgssignal: Biogen Inc. (BIIB): -27%, Halliburton (HAL): -53%, Kraft Heinz (KHC): -51%, Tesla Motors (TSLA): -37% og Vodafone Group (VOD): -43%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: