Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) USA BØRSENE I DAG: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på verdens viktigste børsindeks, den amerikanske S&P 500, og hva det tekniske bildet nå indikerer om den videre utviklingen fremover. Aksjeanalyser.com har også sett nærmere i dag på en utvalgt og interessant aksje på NYSE-børsen, og som har vist en svært sterk utvikling i mange år. Aksjen er i en svært sterk og langsiktig positiv trend, og aksjen vurderes til å ha et betydelig potensiale de neste 6-12 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: