Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) NORDISKE BØRSENE I DAG: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på Stockholmsbørsen og OMXS30-indeksen. Videre så har Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på en av sine i lang tid favorittaksjer på Stockholmsbørsen, og som er med i både Sverige og Norden modellporteføljene til Aksjeanalyser.com. Aksjen vi snakker om er børsgiganten på Stockholmsbørsen, Ericsson. Aksjeanalyser.com skrev om Ericsson den 29. januar 2018 blant annet følgende: «-Aksjen kan få revansje. Aksjeanalyser.com ser et potensiale for aksjen opp i mot SEK 85,00-90,00 på 6-12 måneders sikt». Den gang så var Ericsson-aksjen i SEK 58.00. I dag noe over ett år senere så handles aksjen rundt SEK 90.00 – 95.00. Ericsson-aksjen har altså steget med rundt 60 prosent i denne perioden siden slutten av januar 2018 og til i dag, mens Stockholmsbørsen (OMXS30) i samme periode er ned rundt syv prosent. Aksjeanalyser.com har nå sett nærmere igjen på Ericsson-aksjen her i dag, og som fortsatt kan ha et betydelig potensiale de neste 6-12 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) NORDISKE BØRSENE I DAG: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på Stockholmsbørsen og OMXS30-indeksen. Videre så har Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på en av sine i lang tid favorittaksjer på Stockholmsbørsen, og som er med i både Sverige og Norden modellporteføljene til Aksjeanalyser.com. Aksjen vi snakker om er børsgiganten på Stockholmsbørsen, Ericsson. Aksjeanalyser.com skrev om Ericsson den 29. januar 2018 blant annet følgende: «-Aksjen kan få revansje. Aksjeanalyser.com ser et potensiale for aksjen opp i mot SEK 85,00-90,00 på 6-12 måneders sikt». Den gang så var Ericsson-aksjen i SEK 58.00. I dag noe over ett år senere så handles aksjen rundt SEK 90.00 – 95.00. Ericsson-aksjen har altså steget med rundt 60 prosent i denne perioden siden slutten av januar 2018 og til i dag, mens Stockholmsbørsen (OMXS30) i samme periode er ned rundt syv prosent. Aksjeanalyser.com har nå sett nærmere igjen på Ericsson-aksjen her i dag, og som fortsatt kan ha et betydelig potensiale de neste 6-12 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: