Aksjeanalyser.com vil fra i morgen levere enda mer omfattende analysetjenester for sine VIP medlemmer. Følgende analysetjenester vil bli levert hver eneste dag mandag til fredag for VIP medlemmer. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

30.05.2019 – Aksjeanalyser.com vil fra i morgen levere følgende omfattende analysetjenester hver dag, mandag til fredag, for sine VIP medlemmer:

Kl 11.00 – OSLO BØRS I DAG – Her vil det hver dag bli analyser av OSEBX og tre utvalgte og interessante aksjer på Oslo Børs

Kl 13.00 – NORDISKE BØRSENE I DAG – Her vil det hver dag bli analyser av en av de nordiske børsindeksene, og av en utvalgt og interessant aksje på de nordiske børsene

Kl 15.00 – RÅVARER OG VALUTA I DAG – Her vil det hver dag bli analyser av to utvalgte råvarer og/eller valuta, og det vil hver uke være analyser av blant annet følgende råvarer og valuta: Oljepris, Gullpris, USD/EUR, USD/NOK, EUR/NOK, GBP/NOK, SEK/NOK og Bitcoin

Kl 17.00 – USA BØRSENE I DAG – Her vil det hver dag bli analyser av en av de viktige amerikanske børsindeksene (S&P 500, Nasdaq Composite og Dow Jones Industrial Average), og en utvalgt og interessant aksje på de amerikanske børsene

I tillegg til dette så vil Aksjeanalyser.com som vanlig levere ukentlige omfattende analysetjenester med SignalListen og StockTrendSignals. Hvor det hver uke leveres klare og konkrete kjøps- og salgssignaler, basert på tekniske- og kvantitative trendanalyser, hver uke på alle de mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene og de amerikanske børsene og på viktige børsindekser.

Videre så leverer Aksjeanalyser.com ukentlige modellporteføljer, og hvor målet er å klare minst 10 prosentpoeng bedre avkastning enn referanseindeks i snitt per år. Her er SignalListen og StockTrendSignals veldig viktig, og som kan bidra til å gi en betydelig meravkastning i f.eks dårlige børsår, og ved at man da er helt eller delvis ute av aksjer i mye av de større nedgangsperiodene på børsen. Les mer om dette her..

Aksjeanalyser.com vil få takke alle sine medlemmer for at dere ønsker å følge Aksjeanalyser.com, og være VIP medlem av Aksjeanalyser.com, og kan love dere enda mer omfattende analysetjenester videre fremover.

Mvh

Bjørn Inge Pettersen