Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på Bonheur (BON), og som har vist en sterk utvikling de seneste årene. Aksjeanalyser.com har hatt flere positive analyser av Bonheur (BON) de seneste årene, og skrev blant annet i en positiv analyse av aksjen den 30/04-2018 (aksjen var den gang i NOK 96.00): «-Det samlede positive tekniske bildet for Bonheur (BON) indikerer nå videre oppgang for aksjen på kort og mellomlang sikt. Basert på dette positive tekniske bildet for Bonheur (BON) så gjentar Aksjeanalyser.com i dag sine tidligere positive analyser av aksjen. Potensialet for aksjen vurderes til å være NOK 150.00 på 6-12 måneders sikt.» I dag ett år senere så er aksjen i NOK 156.50, og har da steget med solide 63 prosent på ett års tid. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: