Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com hadde for vel en måned siden en positiv analyse av Fingerprint Cards AB på Stockholmsbørsen, og hvor aksjen ble omtalt som et godt alternativ til Lotto. I går steg aksjen med hele 44 prosent under svært høy omsetning. Aksjeanalyser.com skrev blant annet i sin tekniske analyse av aksjen den 11/04-2019: «-Potensialet for Fingerprint-aksjen vurderes av Aksjeanalyser.com til å kunne være SEK 23.00 – 30.00 på 3-6 måneders sikt». I går steg aksjen med 44 prosent til SEK 18.54, og det under svært høy omsetning (rundt dobbelt så høy omsetning som Equinor, og som var den mest omsatte aksjen på Oslo Børs i går). Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på denne elleville aksjen på Stockholmsbørsen. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: