24.04.2019 – Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer kunne den 27/02-2019 lese en større analysesak, og hvor det ble presentert Aksjeanalyser.com sine fem favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren på Oslo Børs.

Aksjeanalyser.com har nå sett nærmere igjen på alle aksjer innenfor olje- og offshoresektoren på Oslo Børs, og funnet frem til sine i dag fem favorittaksjer for månedene fremover innenfor denne sektoren, og som Aksjeanalyser.com fortsatt mener trolig vil kunne bli en av vinnersektorene på børsen i 2019.

Aksjeanalyser.com har tidligere truffet svært bra med mange av sine større analysesaker i de senere årene, og såvel med sine favorittaksjer innenfor sjømatsektoren som innenfor olje- og offshoresektoren.

Senere i dag vil altså VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com kunne lese om i en større analysesak om de nå fem favorittaksjene innenfor olje- og offshoresektoren på Oslo Børs, og som Aksjeanalyser.com mener har et betydelig potensiale i månedene fremover.

Aksjeanalyser.com har lenge vært svært positiv til oljeprisen, og har hatt mange positive analyser av denne, og ment at den gjerne vil kunne stige helt opp imot USD 90.00 – 100.00 iløpet av 2019.

Nedenfor følger utdrag av en analysesak Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer kunne lese om oljeprisen den 21/02-2019, og den gang for rundt to måneder siden, så var oljeprisen i USD 65.00 mens den nå rundt to måneder senere har steget til rundt USD 74.00.

Det var i forbindelse med dette positive synet på den videre utviklingen for oljeprisen i månedene fremover at Aksjeanalyser.com for sine VIP medlemmer studerte nærmere alle aksjer innenfor olje- og offshoresektoren på Oslo Børs, og så i en større analysesak den 27/02-2019 presenterte sine da fem favorittaksjer innenfor sektoren.

Disse fem favorittaksjene har nå altså steget med rundt syv prosent på to måneder, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp rundt to prosent.

Så vil Aksjenanalyser.com for sine VIP medlemmer nå i løpet av dagen i dag komme med en ny og oppdatert større analysesak med sine i dag fem favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren på Oslo Børs for månedene fremover.

Utdrag av teknisk analyse av oljeprisen (Brent Spot) den 27/02-2019:

“Oljeprisen (Brent Spot) viser en positiv utvikling, og har utløst flere positive tekniske signaler den seneste tiden.

Det er blant annet utløst et kraftig positivt teknisk signal for oljeprisen (Brent Spot) i fra en stor omvendt hode-skulder formasjon (jf. dagdiagram nedenfor).

Dette ble utløst da oljeprisen nylig brøt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt USD 64.00.

Neste tekniske motstandsnivå for oljeprisen (Brent Spot) av større betydning er nå rundt USD 70, og hvor det blant annet er teknisk motstand opp mot 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Dersom oljeprisen skulle bryte opp over USD 70.00-nivået så vil videre oppgang opp mot USD 80.00-nivået signaliseres på noen måneders sikt.

I henhold til den langsiktige positive trenden for oljeprisen (jf. ukediagram) så indikeres et potensiale for Brent Spot opp mot USD 90.00 – 100.00 på 12 måneders sikt.

På kort sikt nå så indikeres en test av motstandsnivået rundt USD 70.00, og dersom oljeprisen bryter over dette nivået så vil videre oppgang opp mot USD 80.00-nivået signaliseres på et par måneders sikt.”

Nå rundt to måneder senere så har oljeprisen steget til i dag USD 74.12, og Aksjeanalyser.com vil også komme med en ny og oppdatert analysesak av oljeprisen i løpet av dagen i dag.

Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå med hele 34 prosent rabatt på 12 måneder VIP medlemskap og til NÅ en pris av kun NOK 3.952,- (ord. pris: NOK 5.988,-), og få da tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com.

Du kan her bestille ditt 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og nå frem til 30/04-2019 få hele 34% rabatt og til nå en pris av kun NOK 3.952,-!

Dette tilsvarer da en pris av kun NOK 329,-/måned, og som betales forskuddsvis for 12 måneder med nå 34% rabatt, og da en pris av kun NOK 3.952,- for 12 måneder VIP medlemskap. Dette tilbudet gjelder frem til 30/04-2019.

PS! Har du allerede VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, men som snart utløper, så kan du også naturligvis benytte deg av dette svært gode tilbudet med hele 34% rabatt, og du får da tillagt 12 måneder medlemsperiode etter utløpet av ditt nåværende medlemskap.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!