Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra StockTrendSignals og med de seneste signaler slik som hver uke på alle aksjene som inngår i hhv. Dow30-indeksen, Nasdaq100-indeksen og S&P100-indeksen, og på de viktige amerikanske børsindeksene S&P500 og Nasdaq Composite. Her noen eksempler på kjøpssignaler fra StockTrendSignals og endring siden kjøpssignal: Abbot Laboratories (ABT): +73%, Cadence Design Systems Inc. (CDNS): +36%, DowDuPont Inc. (DWDP): +25%, Eli Lilly (LLY): +36%, KLA-Tencor Corp. (KLAC): +23%, Mercadolibre (MELI): +40% , O Reilly Automotive (ORLY): +52%, Procter & Gamble Co. (PG): +32%, Starbucks Corporation (SBUX): +33%, Synopsys Inc. (SNPS): +22% og Xilinx Inc. (XLNX): +83%. Her eksempler på salgssignaler og endring siden salgssignal: Activison Blizzard (ATVI): -35%, Biogen Inc. (BIIB): -25%, Halliburton (HAL): -31%, Kraft Heinz (KHC): -42% og Vodafone Group (VOD): -35%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå frem til 30/04-2019 med hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: