Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på to eksplosive aksjer på Oslo Børs, og som begge lenge har vært iblant favorittaksjene til Aksjeanalyser.com på Oslo Børs. Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere igjen på disse to aksjene, og som begge vurderes til å ha et svært stort potensiale både på kort og lang sikt. Begge disse aksjene er nå iferd med å utløse nye kraftige tekniske kjøpssignaler, og kan bli to ordentlige kursraketter fremover. Begge aksjene er i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje Norge, og hvor en av aksjene har steget med solide 83 prosent bare de seneste åtte månedene. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Du kan nå frem til 30/04-2019 få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com (har du gjeldende VIP medlemskap så får du da lagt til 12 måneder VIP medlemskap etter utløpet av ditt nåværende medlemskap).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: