Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på et av de større selskapene på Oslo Børs, og som etter å ha konsolidert i rundt en to års tid, nå er nær ved å utløse et kraftig teknisk kjøpssignal. Aksjen vil ved et slikt kraftig teknisk kjøpssignal, og som er nær ved å kunne utløses ved brudd opp ifra en stor rektangel konsolideringsformasjon, ja så vil aksjen kunne bli en god doblingskandidat. Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på denne aksjen på Oslo Børs idag, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer for den videre utviklingen fremover. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Du kan nå frem til 30/04-2019 få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com (har du gjeldende VIP medlemskap så får du da lagt til 12 måneder VIP medlemskap etter utløpet av ditt nåværende medlemskap).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: