Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på den elleville svenske aksjen, Fingerprint Cards (ticker på Nasdaq OMX: FING B). I 2015 nær 20-doblet aksjen seg, for så å stupe nær 94 prosent fra en topp i slutten av 2015 til en bunn sommeren 2018. Så nær firedoblet aksjen seg fra høsten 2018 til slutten av februar 2019, og nå har aksjen korrigert ned rundt 44 prosent. Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på denne elleville aksjen, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer for den videre utviklingen fremover. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Du kan nå frem til 30/04-2019 få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com (har du gjeldende VIP medlemskap så får du da lagt til 12 måneder VIP medlemskap etter utløpet av ditt nåværende medlemskap).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: