07.04.2019 – Aksjeanalyser.com jobber som nevnt her med en ny større analysesak, og hvor det er blitt gjort tekniske analyser av hele energisektoren på Oslo Børs, og som består av rundt 55 selskaper.

Aksjeanalyser.com vil så søndag kveld for sine VIP medlemmer presentere sine 15 favorittaksjer blant disse 55 selskapene, og som Aksjeanalyser.com har spesielt stor tro på fremover på 6-12 måneders sikt.

Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå med hele 34% rabatt på VIP medlemskap (eller fornyelse av ditt VIP medlemskap, hvor du da får lagt til 12 måneder VIP medlemskap etter utløpet av nåværende VIP medlemskap).

Du kan her under ‘Medlemskap’ hos Aksjeanalyser.com nå bestille 12 måneder VIP medlemskap med hele 34% rabatt for nå en pris av kun NOK 3.952,-, og da få tilgang til ALT av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com!

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!