Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på tre utvalgte aksjer, og som kan bli blant vinneraksjene i tiden fremover dersom det kommer en handelsavtale og løsning på handelskonflikten mellom USA og Kina iløpet av den nærmeste tiden. Potensialet for disse aksjene vurderes da til å kunne være betydelig både på kort og mellomlang sikt, og en av aksjene vil kunne dobles i rekordfart slik Aksjeanalyser.com vurderer det. To av disse tre aksjene stiger kraftig på Oslo Børs nå fredag formiddag. Dette kan gjerne bare være begynnelsen på en videre kraftig oppgang for disse aksjene, og dersom det nå skulle bli en løsning på handelskrigen mellom USA og Kina iløpet av den nærmeste tiden. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Du kan nå frem til 30/04-2019 få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com (har du gjeldende VIP medlemskap så får du da lagt til 12 måneder VIP medlemskap etter utløpet av ditt nåværende medlemskap).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: