Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på John Fredriksens riggselskap Seadrill (ticker på Oslo Børs: SDRL). Seadrill-aksjen har falt kraftig siden oktober 2018 fra den gang rundt NOK 220.00 og til en bunn i februar 2019 rundt NOK 67.00. Onsdag endte aksjen opp 4.22 prosent til NOK 79.10. Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på det tekniske bildet for Seadrill-aksjen, og hva dette nå indikerer for den videre utviklingen for aksjen på kort og mellomlang sikt. Seadrill-aksjen har vært i salgssignal iht. Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, helt siden slutten av juli 2018, og da aksjen var rundt NOK 180.00. Idag endte aksjen i NOK 79.10. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Du kan nå frem til 30/04-2019 få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com (har du gjeldende VIP medlemskap så får du da lagt til 12 måneder VIP medlemskap etter utløpet av ditt nåværende medlemskap).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: