Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på Hydro-aksjen og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover på kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com har lenge vært negative til Hydro-aksjen, og blant annet så har SignalListen vært i salgssignal for Hydro-aksjen helt siden begynnelsen av februar 2018, og da aksjen var rundt NOK 55.00. Aksjen har falt hele 44 prosent siden den gang og handles idag rundt NOK 35.00. Idag har altså Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for en av børsgigantene på Oslo Børs, Norsk Hydro (NHY), og som med en børsverdi på rundt 73 milliarder kroner idag er det 8. største selskapet på Oslo Børs. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: