Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra StockTrendSignals og med de seneste signaler slik som hver uke på alle aksjene som inngår i hhv. Dow30-indeksen, Nasdaq100-indeksen og S&P100-indeksen, og på de viktige amerikanske børsindeksene S&P500 og Nasdaq Composite. Her noen eksempler på kjøpssignaler fra StockTrendSignals og endring siden kjøpssignal: Abbot Laboratories (ABT): +82%, Cadence Design Systems Inc. (CDNS): +32%, DowDuPont Inc. (DWDP): +25%, Eli Lilly (LLY): +51%, Merck & Co Inc (MRK): +38%, O Reilly Automotive (ORLY): +43%, Procter & Gamble Co. (PG): +26%, Starbucks Corporation (SBUX): +25%, Twenty-First Century Fox Inc. (FOX): +77% og Xilinx Inc. (XLNX): +72%. Her eksempler på salgssignaler og endring siden salgssignal: Ford Motor (F): -21%, Goldman Sachs (GS): -21%, Halliburton (HAL): -36% og Schlumberger (SLB): -32%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: