Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) For en uke siden, torsdag 14. mars, kunne Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer lese om 10 utvalgte aksjer, og så om Aksjeanalyser.com sine fem favoritter iblant disse 10 aksjene. To av disse fem utvalgte aksjene har allerede begynt å stige kraftig, og er nå etter bare en uke opp over ti prosent. Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere igjen på av av disse aksjene, og som nå har utløst et svært kraftig teknisk kjøpssignal, og aksjen vurderes til å kunne ha et betydelig potensiale både på kort og mellomlang sikt. Aksjen vurderes til å være en doblingskandidat iløpet av gjerne bare de neste 3-6 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: