(for VIP medlemmer) Passord: Informasjon for VIP medlemmer – Husk at du nå innen 31/03-2019 kan tegne nytt eller fornye ditt VIP medlemskap med hele 34% rabatt og en pris av nå kun NOK 3.952,- for 12 måneder VIP medlemskap! Har du gjeldende VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 måneder VIP medlemskap etter utløpet av ditt nåværende medlemskap. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Hei kjære alle VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com,

Det informeres herved om at dere vil motta nye passord iløpet av dagen, søndag 17. mars 2019.

Husk at du nå frem til 31/03-2019 kan fornye ditt VIP medlemskap med 34% rabatt og til nå kun NOK 3.952,- for 12 måneder VIP medlemskap.

Tegnet du f.eks. VIP medlemskap 15. april 2018, ja så får du lagt til 12 måneder VIP medlemskap fra 15/04-2019 til 15/04-2020 ved å benytte det nå av dette svært gode tilbudet.

Du kan fornye ditt VIP medlemskap med 34% rabatt her under ‘Medlemskap’ hos Aksjeanalyser.com…

Videre så informeres det om at ved å gå på menyen på ‘VIP – Logg inn’ og logge inn med VIP passord der, ja så finner dere der alltid alt av analyser og SignalListen, StockTrendSignals og modellporteføljer, og trenger slik kun å logge inn med ett passord og en gang.

Skulle noen iløpet av de nærmeste dagene ikke få logget inn, og vet dere har gyldig VIP medlemskap fortsatt, så bare send en mail til: post[at]aksjeanalyser.com og be om passord. Da får dere normalt svar innen et par timer på hverdager mellom 08-17, men også svar iløpet av helgen.

Tusen takk for at dere ønsker å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Med vennlig hilsen,

Bjørn Inge Pettersen