Beskyttet: (for VIP medlemmer) Her er Aksjeanalyser.com sine tre favorittaksjer innenfor sjømatsektoren på Oslo Børs for de neste 6-12 måneder. Alle tre aksjene vurderes til å ha et betydelig potensiale på 6-12 måneders sikt ifra dagens kursnivåer. For ett år siden (07/03-2018) så kunne VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com lese en tilsvarende analysesak. Disse tre sjømataksjene har nå steget solide 39 prosent, mens Oslo Børs er opp 7 prosent i samme periode. Disse tre favorittaksjene presentert for ett år siden er altså opp mer enn fem ganger så mye som Oslo Børs. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av supertilbud med hele 34% rabatt på VIP medlemskap før den 31/03-2019!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: