Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra StockTrendSignals og med de seneste signaler slik som hver uke på alle aksjene som inngår i hhv. Dow30-indeksen, Nasdaq100-indeksen og S&P100-indeksen, og på de viktige amerikanske børsindeksene S&P500 og Nasdaq Composite. Her noen eksempler på kjøpssignaler fra StockTrendSignals og endring siden kjøpssignal: Abbot Laboratories (ABT): +84%, Cadence Design Systems Inc. (CDNS): +25%, DowDuPont Inc. (DWDP): +25%, Eli Lilly (LLY): +52%, Merck & Co Inc (MRK): +37%, O Reilly Automotive (ORLY): +41%, Procter & Gamble Co. (PG): +22%, Starbucks Corporation (SBUX): +23%, Twenty-First Century Fox Inc. (FOX): +79% og Xilinx Inc. (XLNX): +71%. Her eksempler på salgssignaler og endring siden salgssignal: Ford Motor (F): -19%, General Electric (GE): -65%, Goldman Sachs (GS): -17%, Halliburton (HAL): -31%, NVIDIA Corp. (NVDA): -37% og Schlumberger (SLB): -28%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: