Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra StockTrendSignals og med de seneste signaler slik som hver uke på alle aksjene som inngår i hhv. Dow30-indeksen, Nasdaq100-indeksen og S&P100-indeksen, og på de viktige amerikanske børsindeksene S&P500 og Nasdaq Composite. Her noen eksempler på kjøpssignaler fra StockTrendSignals og endring siden kjøpssignal: Abbot Laboratories (ABT): +69%, DowDuPont Inc. (DWDP): +25%, Eli Lilly (LLY): +42%, Merck & Co Inc (MRK): +29%, O Reilly Automotive (ORLY): +32% og Twenty-First Century Fox Inc. (FOX): +75%. Her eksempler på salgssignaler og endring siden salgssignal: Align Technology (ALGN): -26%, Ford Motor (F): -19%, General Electric (GE): -66%, Goldman Sachs (GS): -18%, Halliburton (HAL): -29%, Micron Technology (MU): -16%, NVIDIA Corp. (NVDA): -41%, Schlumberger (SLB): -29%, Seagate Technology (STX): -17% og Western Digital Corp. (WDC): -39%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: