Supertilbud frem til 28/02-2019 og med hele 34 prosent rabatt på 12 måneder VIP medlemskap og til nå KUN 3.952,-.

PS! Er du VIP medlem allerede så kan du også benytte deg av dette gode tilbudet og du får da lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap utover nåværende medlemskapsperiode.

Bestill ditt 12 måneder VIP medlemskap med hele 34 prosent rabatt til kun NOK 3.952 her idag!

Hver uke, og på mandager før kl 09.00, kan Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer se ukens seneste kjøps- og salgssignaler fra SignalListen for alle de rundt 265 mest omsatte aksjene ved Oslo Børs og de nordiske børsene samt for de nordiske børsindeksene.

Tilsvarende kan VIP medlemmer hver mandag før kl 09.00 se alle de seneste kjøps- og salgssignaler fra StockTrendSignals for de viktige amerikanske børsindeksene, og for alle aksjene som inngår i h.hv. Dow30-indeksen, S&P100-indeksen og Nasdaq100-indeksen.

Hver uke kan VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com slik på mandager før kl 09.00 se alle de seneste signaler på viktige nordiske og amerikanske børsindekser, samt på over 500 av de mest omsatte aksjene ved de nordiske og amerikanske børsene.

Med SignalListen og StockTrendSignals får man helt konkrete kjøps- og salgssignaler basert på tekniske og kvantitative signaler, og som hjelper deg som investor til å få med deg det meste av de større oppgangsperioder i aksjer og på børsene, og ikke minst å unngå mye av de større nedgangsperiodene for aksjer og på børsene.

Slik har du gode muligheter for å kunne oppnå en betydelig meravkastning over tid i forhold til en sitt- og hold strategi og hvor du får med deg alle oppgangsperioder men dessverre da også får med deg alle større nedgangsperioder i aksjer og på børsene.

Nedenfor her følger mange eksempler på signaler på aksjer og børsindekser fra SignalListen og StockTrendSignals.

Bli medlem av Aksjeanalyser.com i dag og tilgang til alt av analysetjenester fra Aksjeanalyser.com (inkl SignalListen.com og StockTrendSignals.com)! Kjøp ditt VIP medlemskap her i dag for kun NOK 5.988,- (tilsvarende kun NOK 499,-/mnd)!

Eksempler på kjøps- og salgssignaler fra SignalListen og StockTrendSignals

Oslo Børs – OBX Total Return Index:Charts hentet i fra analyseprogrammet Vikingen som du nå kan få kjøpt med hele 30% rabatt som medlem via Aksjeanalyser.com. Les mer her…

Aker ASA (AKER):

DNO ASA (DNO):

Equinor (EQNR):

Fred Olsen Energy (FOE)/ fra 27/12-2018: Dolphin Drilling ASA (DDASA):

Kitron ASA (KIT):

Lerøy Seafood Group (LSG):

Marine Harvest Group (MHG):

Norsk Hydro (NHY):

Nordic Semiconductor (NOD):

Petroleum Geo Services (PGS):

Solstad Offshore (SOFF):

Storebrand (STB):

Telenor (TEL):

TGS-NOPEC Geophysical Company (TGS):

Tomra Systems (TOM):

OMX Nordic 40 (OMXN40):

S&P-500:

Nasdaq Composite:

Apple (AAPL):

Adobe Systems (ADBE):

Amazon.com (AMZN):

Boeing (BA):

Microsoft (MSFT):

Micron Technology (MU):

Netflix (NFLX):Charts hentet i fra analyseprogrammet Vikingen som du nå kan få kjøpt med hele 30% rabatt som medlem via Aksjeanalyser.com. Les mer her…

Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…