Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på det klart største selskapet på Oslo Børs: Equinor (EQNR), og som i dag har en børsverdi på rundt 636 milliarder kroner. På hhv. 2. og 3. plass over de største selskapene på børsen finner vi Telenor (børsverdi: 246 milliarder kroner) og DNB (børsverdi 235 milliarder kroner). Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på hva det tekniske bildet for Equinor (EQNR) indikerer om den videre utviklingen fremover for aksjen på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på det klart største selskapet på Oslo Børs: Equinor (EQNR), og som i dag har en børsverdi på rundt 636 milliarder kroner. På hhv. 2. og 3. plass over de største selskapene på børsen finner vi Telenor (børsverdi: 246 milliarder kroner) og DNB (børsverdi 235 milliarder kroner). Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på hva det tekniske bildet for Equinor (EQNR) indikerer om den videre utviklingen fremover for aksjen på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: