Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en aksje på Oslo Børs, og som viser en sterk utvikling både på kort og lang sikt innenfor en stigende trend. Etter å ha konsolidert i det korte bildet så bryter aksjen nå opp i fra denne konsolideringsformasjonen, og utløser da nye positive tekniske signaler. Videre oppgang signaliseres for aksjen både på kort og mellomlang sikt. Aksjen vurderes til å ha et potensiale for nær en dobling på 6-12 måneders sikt. Aksjeanalyser.com vurderer også selskapet til å være en mulig oppkjøpskandidat. Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå frem til 31/01-2019 med hele 34% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: