Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase fra Aksjeanalyser.com er en aksje som har vist en svært svak utvikling over lengre tid, men som nå kan stå foran en kraftig rekyl opp på kort sikt. Aksjen fremstår samlet sett som interessant på kort sikt og Aksjeanalyser.com har i dag denne aksjen som Dagens Tradingcase. Potensialet for aksjen på kort sikt (1-3 uker) vurderes til å være opp rundt 20 prosent i fra dagens kursnivå. Aksjeanalyser.com har gleden av å informere om at det nå de seneste ukene er startet opp en ny og spennende tjeneste for VIP medlemmer med ‘Dagens Tradingcase’ . Dette vil være kortsiktige tradingcase med typisk 1-3 ukers sikt, og hvor Aksjeanalyser.com vurderer at disse aksjene kan stå foran en betydelig oppgang på kort sikt (1-3 ukers sikt). Eventuelt nedgang ved shortsalg tradingcase. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av det svært gode juletilbudet nå frem til 31/12-2018 med hele 50% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase fra Aksjeanalyser.com er en aksje som har vist en svært svak utvikling over lengre tid, men som nå kan stå foran en kraftig rekyl opp på kort sikt. Aksjen fremstår samlet sett som interessant på kort sikt og Aksjeanalyser.com har i dag denne aksjen som Dagens Tradingcase. Potensialet for aksjen på kort sikt (1-3 uker) vurderes til å være opp rundt 20 prosent i fra dagens kursnivå. Aksjeanalyser.com har gleden av å informere om at det nå de seneste ukene er startet opp en ny og spennende tjeneste for VIP medlemmer med ‘Dagens Tradingcase’ . Dette vil være kortsiktige tradingcase med typisk 1-3 ukers sikt, og hvor Aksjeanalyser.com vurderer at disse aksjene kan stå foran en betydelig oppgang på kort sikt (1-3 ukers sikt). Eventuelt nedgang ved shortsalg tradingcase. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av det svært gode juletilbudet nå frem til 31/12-2018 med hele 50% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: