Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase fra Aksjeanalyser.com er en av børskjempene på Oslo Børs, og som har holdt seg sterk under den senere tids turbulens og kraftige korreksjon på børsen. Aksjen er i en stigende trend og det samlede positive tekniske bildet for aksjen indikerer at den kan ha et stort potensiale både på kort og mellomlang sikt.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase fra Aksjeanalyser.com er en av børskjempene på Oslo Børs, og som har holdt seg sterk under den senere tids turbulens og kraftige korreksjon på børsen. Aksjen er i en stigende trend og det samlede positive tekniske bildet for aksjen indikerer at den kan ha et stort potensiale både på kort og mellomlang sikt.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: