Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase fra Aksjeanalyser.com er en aksje som viser et samlet positivt teknisk bilde, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor den stigende trenden som den beveger seg innenfor. Etter en kortsiktig korreksjon ned så finner aksjen nå teknisk støtte og det samlede tekniske bildet indikerer at videre oppgang for aksjen innenfor den stigende trenden nå gjerne er nært forestående. Aksjeanalyser.com har gleden av å informere om at det nå de seneste ukene er startet opp en ny og spennende tjeneste for VIP medlemmer med ‘Dagens Tradingcase’ . Dette vil være kortsiktige tradingcase med typisk 1-3 ukers sikt, og hvor Aksjeanalyser.com vurderer at disse aksjene kan stå foran en betydelig oppgang på kort sikt (1-3 ukers sikt). Eventuelt nedgang ved shortsalg tradingcase. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå frem til 30/12-2018 med hele 40% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: