Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase er en av fiskeaksjefavorittene til Aksjeanalyser.com i lang tid, og som nå etter å ha konsolidert den seneste tiden, nå kan stå foran videre kraftig oppgang på kort og mellomlang sikt.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase er en av fiskeaksjefavorittene til Aksjeanalyser.com i lang tid, og som nå etter å ha konsolidert den seneste tiden, nå kan stå foran videre kraftig oppgang på kort og mellomlang sikt.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: