Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase fra Aksjeanalyser.com er shortsalg av en børsgigant på Oslo Børs. Aksjen har i løpet av de seneste månedene utløst en rekke kraftige tekniske salgssignaler, og aksjen kan stå foran videre kraftig nedgang både på kort og mellomlang sikt slik Aksjeanalyser.com vurderer aksjen. Aksjeanalyser.com har gleden av å informere om at det nå de seneste ukene er startet opp en ny og spennende tjeneste for VIP medlemmer med ‘Dagens Tradingcase’ . Dette vil være kortsiktige tradingcase med typisk 1-3 ukers sikt, og hvor Aksjeanalyser.com vurderer at disse aksjene kan stå foran en betydelig oppgang på kort sikt (1-3 ukers sikt). Eventuelt nedgang ved shortsalg tradingcase. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå frem til 30/11-2018 med hele 50% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: