Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase fra Aksjeanalyser.com er en av Aksjeanalyser.com sine favorittaksjer i lang tid på Oslo Børs. Nå indikerer det samlede tekniske bildet for aksjen at videre kraftig oppgang for aksjen kan være nært forestående etter den seneste tids konsolidering for aksjen. Aksjeanalyser.com ser et betydelig potensiale for denne aksjen både på kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com har gleden av å informere om at det nå de seneste ukene er startet opp en ny og spennende tjeneste for VIP medlemmer med ‘Dagens Tradingcase’ . Dette vil være kortsiktige tradingcase med typisk 1-3 ukers sikt, og hvor Aksjeanalyser.com vurderer at disse aksjene kan stå foran en betydelig oppgang på kort sikt (1-3 ukers sikt). Eventuelt nedgang ved shortsalg tradingcase. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå frem til 30/11-2018 med hele 50% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: