Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase fra Aksjeanalyser.com er en aksje som har klart seg veldig bra under de seneste uroligheter og kraftige korreksjoner ned på børsene. Aksjen er nær ved å utløse et kraftig teknisk kjøpssignal og det samlede positive tekniske bildet for aksjen indikerer et betydelig potensiale for aksjen både på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå frem til 30/11-2018 med hele 50% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Dagens Tradingcase fra Aksjeanalyser.com er en aksje som har klart seg veldig bra under de seneste uroligheter og kraftige korreksjoner ned på børsene. Aksjen er nær ved å utløse et kraftig teknisk kjøpssignal og det samlede positive tekniske bildet for aksjen indikerer et betydelig potensiale for aksjen både på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå frem til 30/11-2018 med hele 50% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: