Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine i lang tid favorittaksjer, en av fiskeaksjene på Oslo Børs, og som nå kan stå foran videre kraftig kursoppgang på kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com har i de seneste årene vært svært positiv til sjømatsektoren på Oslo Børs. Aksjeanalyser.com sine tre favorittaksjer innenfor sjømatsektoren, og presentert for medlemmer den 07. mars 2018 er nå opp hele 50.67 prosent, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 9.18 prosent. Aksjeanalyser.com sine fem nye favorittaksjer innenfor sjømatsektoren, og presentert for medlemmer den 09. juli 2018, er nå opp solide 43.87 prosent, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp marginale 1.04 prosent. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Husk å benytte deg av det svært gode tilbudet nå frem til 30/11-2018 og få hele 50% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: