Nå kan du få hele 50 prosent rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com og til en pris av NOK 2.994,- (du sparer hele NOK 2.994,-!) Dette tilbudet gjelder frem til 30/11-2018.

Som VIP medlem får du tilgang til ALT av omfattende analysetjenester i fra Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com).

Bestill ditt 1-års VIP medlemskap med 50% rabatt hos Aksjeanalyser.com her i dag (du sparer hele NOK 2.036,-) – Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

PS! Hvis du har gjeldende ordinært eller VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 måneder VIP medlemskap videre etter utløpet av din nåværende medlemsperiode. Har du ordinært medlemskap så får du VIP medlemskap både ut gjenværende medlemsperiode + deretter 12 måneder.

08.11.2018 – Aksjeanalyser.com startet opp en ny tjeneste med modellporteføljer for vel to måneder siden og modellporteføljen Norge er etter vel to måneder nå opp 9.20 prosent, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er ned 0.09 prosent.

Aksjeanalyser.com banker børsen igjen og igjen og med sine mange og gode analyser, slik som f.eks. med sin store tro på sjømatsektoren på Oslo Børs:

Den 07. mars 2018 presenterte Aksjeanalyser.com sine da tre favorittaksjer innenfor sjømatsektoren på Oslo Børs. Disse tre aksjene er nå opp solide 37.53 prosent, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 10.69 prosent.

Den 09. juli 2018 presenterte Aksjeanalyser.com sine da fem favorittaksjer innenfor sjømatsektoren på Oslo Børs. Disse fem aksjene er nå etter tre måneder opp solide 41.79 prosent, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 2.43 prosent.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill ditt VIP medlemskap her i dag og med hele 50% rabatt (du sparer hele NOK 2.994,-!) – Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

NB! Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…