Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) og på hva det tekniske bildet nå indikerer for den videre utviklingen på Oslo Børs på kort og mellomlang sikt. Det er spesielt to nivåer som nå er svært viktige å følge med på for Oslo Børs (OSEBX), og et brudd på et av disse to nivåene vil gi nye viktige signaler om hvordan den videre utviklingen kan bli fremover på Oslo Børs. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av det svært gode tilbudet nå (frem til 30/11-2018) og få hele 50% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: