Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av Fredriksen-aksjene, og som nå kan ha potensiale for å nær tredobles igjen og som den har gjort flere ganger tidligere i løpet av så kort tid som 3-6 måneder. Aksjeanalyser.com hadde for vel fem måneder siden en svært positiv analyse av denne aksjen, og som nå har steget med over 50 prosent siden den gang for vel fem måneder siden. Oslo Børs (OSEBX) er i samme periode de seneste vel fem måneder opp beskjedne to prosent. Aksjeanalyser.com tror Fredriksen-aksjen nå kan stå foran en flerdobling i løpet av kanskje bare de neste 6-12 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Husk å benytte deg av det svært gode tilbudet nå frem til 30/11-2018 og få hele 50% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: