Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har truffet svært bra med sine mange positive analyser av aksjer innenfor laks- og sjømatsektoren på Oslo Børs de seneste årene. For rundt fire måneder siden den 09. juli 2018 så kunne Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer lese en større analysesak med fem favorittaksjer innenfor sjømatsektoren på Oslo Børs. Disse fem aksjene er nå opp i snitt hele 37.15 prosent, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp marginale 0.93 prosent. Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen i dag på disse fem favorittaksjene innenfor sjømatsektoren på Oslo Børs. Aksjeanalyser.com skrev om disse fem aksjene for fire måneder siden blant annet: «-Alle disse fem aksjene vurderes til å kunne ha potensiale for å dobles i fra dagens kursnivåer på 12-18 måneders sikt.». I dag rundt fire måneder senere så er disse fem aksjene opp hhv. 23%, 30%, 38%, 43% og 53%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Nå kan du få hele 50% rabatt (du sparer hele NOK 2.994,-) på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: