Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på en svært spennende aksje og børsrakett på Oslo Børs. Aksjen kan nå stå foran ny kraftig oppgang både på kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com vurderer aksjen til å være en god doblingskandidat. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av tilbudet om hele 34% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 30/11-2018!

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på en svært spennende aksje og børsrakett på Oslo Børs. Aksjen kan nå stå foran ny kraftig oppgang både på kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com vurderer aksjen til å være en god doblingskandidat. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av tilbudet om hele 34% rabatt på 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 30/11-2018!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: