Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på Oslo Børs (OSEBX), og har også sett nærmere på en svært spennende shippingaksje og som har utløst et kraftig teknisk kjøpssignal. Aksjen vurderes av Aksjeanalyser.com til å kunne mer enn dobles på 12 måneders sikt. Tirsdag kunne for øvrig Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer lese en større analysesak med fem favorittaksjer innenfor shippingsektoren de neste 12 måneder, og hvor alle disse fem aksjene vurderes til å være gode doblingskandidater på 12 måneders sikt. I dag har Aksjeanalyser.com sett nærmere på en annen shippingaksje og som nå har utløst et kraftig teknisk kjøpssignal og kan mer enn dobles de neste 12 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: