Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Her er to av Aksjeanalyser.com sine fem favorittaksjer innenfor shippingsektoren på Oslo Børs de neste 6-12 måneder. Aksjeanalyser.com har den seneste tiden jobbet med en større analysesak og hvor det er blitt sett nærmere på shippingsektoren på Oslo Børs, og som mange analytikere mener kan stå foran en kraftig oppgang i de nærmeste årene. Aksjeanalyser.com har så funnet frem til sine fem utvalgte favorittaksjer innenfor shippingsektoren på Oslo Børs, og som Aksjeanalyser.com har spesielt stor tro på de neste 6-12 måneder. Alle disse fem aksjene vurderes til å kunne ha potensiale for å dobles i løpet av de neste 12 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Beskyttet: Her er to av Aksjeanalyser.com sine fem favorittaksjer innenfor shippingsektoren på Oslo Børs de neste 6-12 måneder. Aksjeanalyser.com har den seneste tiden jobbet med en større analysesak og hvor det er blitt sett nærmere på shippingsektoren på Oslo Børs, og som mange analytikere mener kan stå foran en kraftig oppgang i de nærmeste årene. Aksjeanalyser.com har så funnet frem til sine fem utvalgte favorittaksjer innenfor shippingsektoren på Oslo Børs, og som Aksjeanalyser.com har spesielt stor tro på de neste 6-12 måneder. Alle disse fem aksjene vurderes til å kunne ha potensiale for å dobles i løpet av de neste 12 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: